Χιλιάδες αναμνήσεις από μια ρέτρο εποχή που θα μας μείνει αξέχαστη!

http://alma-de-cuba.com/2018/08/night-out-alma-de-cuba-liverpool/ Οι δεκαετίες του 70', του 80' και του 90' σημάδεψαν τη ζωή μας, γεμίζοντας μας με εμπειρίες, βιώματα, εικόνες και μουσικές που όχι μόνο στιγμάτισαν τα νεανικά μας χρόνια αλλά κυριώς αναβιώνονται με ενθουσιασμό σε κάθε ευκαιρία!

Μια αυθεντική retro εποχή που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της και που όλοι μας θα θέλαμε να ξαναζήσουμε έστω και για λίγο!

neurontin 800 mg Για αυτό λοιπόν, απανταχού Ρετρο – Κολλημένοι, μαζευτείτε ξανά όπως παλιά, ανοίξτε το κίτρινο κουτί, μοιράστε τις κάρτες του παιχνιδιού και ξεκινήστε την πιο συναρπαστική ρετρό αναμέτρηση που ζήσατε ποτέ!

Περισσότερα: Retro – Κολλημένοι!

Σε μια εποχή χωρίς tablet, smart phones και wifi, το στέκι ήταν ένα τη ρετρό εποχή - Τα ηλεκτρονικά!

Μια παρεξηγημένη έξοδος των παιδικών μας χρόνων, αντικείμενο αιώνιας τριβής αλλά και χρονοβόρων διαπραγματεύσεων με τους γονείς μας, προκειμένου να εξασφαλισούμε την παρουσία μας εκεί και με τα λιγοστά πάντα κέρματα στη τσέπη να εξαργυρώσουμε μερικά credits της αγαπημένης μας arcade κονσόλας!

Περισσότερα: Retro - Ηλεκτρονικά!

Σε ποιά Αμερικανική τηλεοπτική σειρά πρωταγωνιστούσε η οικογένεια http://sandsfoot.com/domains/swanseafc.co.uk Forrester?

Ποια Retro δεκαετία θεωρείς πως είχε τις καλύτερες μουσικές επιτυχίες;
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Κανε Like στη Σελίδα του Retro!

SFbBox by caulfield cup